З нагоди свята на урочистому заході, яке відбулось сьогодні, 22 грудня, енергетики Покровського регіону електричних мереж акціонерного товариства «ДТЕК Донецькі електромережі» підбили підсумки виробничого року та відзначили найкращих у професії.

«Шановні енергетики! Від усієї нашої Покровської громади щиро вітаємо вас з професійним святом. Як ЗСУ боронять кордони та відновлюють територію України, так і ви стійко захищаєте від ворога енергетичний фронт. Ми бачимо, що в нашій громаді блекаути не такі тяжкі, як по всій Україні. Це ваша заслуга, це ваша відданість праці. Від всього серця зичимо вам міцного здоров’я! Разом побудуємо найсучаснішу енергетичну систему в Україні! Пошани вам від людей та Божої ласки! Разом до перемоги! Все буде Україна!», - з вітальним словом звернувся до присутніх очільник Покровської МВА Сергій Добряк.

Сьогодні українська енергетика зустрілася з переліком нових, загрозливих викликів - ядерний тероризм із захопленням АЕС, численні пошкодження критичної інфраструктури – електричних і газових мереж, критичне зниження попиту на енергетичні продукти у зв’язку з виїздом населення і припиненням бізнесу. Попри всі негаразди, працівники ДТЕК Донецькі електромережі – вдень та вночі героїчно продовжують робити все для того, щоб всі мешканці Донеччини були зі світлом і теплом.

«Дорогі друзі, шановні колеги! У наше професійне свято хочу привітати вас, побажати вам всього найкращого. Хочу відзначити, що всі ми покладаємо сподівання на наших воїнів, які зараз захищають нашу батьківщину, щоб наші сім’ї були в безпеці. А вони сподіваються на нас, щоб їхні родини були з енергетикою, була можливість зігрітися, приготувати їжу, зателефонувати рідним. Ви такі ж воїни, як і вони. Хочу побажати, щоб наш регіон не залишився без напруги, щоб ви всі були у безпеці. Ви евакуювали свої сім'ї, і я хочу побажати, щоб ви скоріше їх побачили та змогли обійняти. Зі святом!», - зазначив начальник Покровського регіону електричних мереж акціонерного товариства «ДТЕК Донецькі електромережі Віталій Асіненко.

За сумлінне виконання посадових обов’язків, швидке виконання аварійно-відновлювальних робіт та з нагоди відзначення Дня енергетика 30 працівників електричних мереж ДТЕК були відзначені грамотами та подяками покровської військової адміністрації.

Нагороджуючи енергетиків, керівники підприємства неодноразово дякували їм за стійкість характеру, мужність і відданість обраній професії.

Свої побажання присутнім у залі також передали творчі колективи громади.

Покровська МВА