Представники благодійного фонду «Янголи Спасіння» 9 січня привезли будівельні матеріали в Покровськ, який за останній тиждень вже тричі зазнав ракетних ударів. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

БФ «Янголи Спасіння» активно надає допомогу в прифронтових містах та в зонах активних бойових дій. Цього разу її отримали мешканці будинків Покровська, які постраждали під час російського обстрілу 6 січня. Зокрема їм привезли набори будівельних матеріалів: тарпаулін, листи OSB, цвяхи, дошки, рейки, саморізи, монтажну піну та плівку.

«Сьогодні ми привезли 35 наборів від УВКБ ООН. Видається такий набір на кожне постраждале домогосподарство. Наша організація розуміє, що люди дуже потребують цієї гуманітарної допомоги, адже регулярно потерпають від обстрілів з боку рф. Організація «Янголи Спасіння» вперше приїхали з подібною допомогою до міста. Будемо співпрацювати з Покровською громадою, привозити продуктові набори, дитячий одяг, харчування та інше. Все те, чого потребує місцеве населення», – розповів експедитор БФ «Янголи Спасіння» Анатолій Братерський.

На місці видачі гуманітарної допомоги також працювали фахівці Управління соціального захисту населення.

«Допомагаємо благодійній організації «Янголи Спасіння» видавати будматеріали мешканцям постраждалих будинків. На завтра також планується видача таких наборів. Мешканцям буде попередньо повідомлено про це за телефоном. Зараз ми також формуємо списки для надання фінансової допомоги. Ми надали запити до всіх благодійних організацій, з якими ми раніше співпрацювали, для надання грошової допомоги постраждалим людям. Сподіваємося на позитивну відповідь фондів», – зазначила заступник начальника відділу моніторингу нагляду за ходом виконання соціальних програм УСЗН Олена Таричева.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 6 січня близько 15:00 росіяни обстріляли Покровський район ракетами С-300. Основний удар прийшовся по місту Покровську та селу Рівне Мирноградської громади. У Покровську попередньо загинуло 5 людей, зокрема 2 дитини, у Рівному – 6 людей, з них 3 дитини.