Благодійний фонд «Сталеві», створений за ініціативою Сергія Волинського, отримав донорську допомогу від АТ «Піреус Банк МКБ». Залучені кошти будуть направлені на лікування та реабілітацію морських піхотинців, а також просвітницьку роботу. Про це повідомляють у БФ «Сталеві».

«Благодійний фонд «Сталеві» радий поділитись чудовою новиною про співпрацю з АТ «Піреус Банк МКБ». Цей відомий європейський банк має бездоганну репутацію та є чудовим прикладом соціально відповідального бізнесу, що уважно слідкує за роботою благодійників та долучається до добрих справ задля наближення нашої перемоги», – йдеться в повідомленні.

Так, за умовами донорської допомоги фонд «Сталеві» отримав фінансування в розмірі 3 550 000 гривень.

«Таке фінансування благодійних ініціатив та підтримка роботи благодійного фонду спонукатиме представників соціально відповідального бізнесу і надалі підтримувати подібні проєкти», – повідомляють у БФ «Сталеві».

Кошти будуть спрямовані на реалізацію проєктів в основних напрямах діяльності фонду:

▪ лікування та обстеження захисників України, що втратили своє здоров’я, боронячи рідну землю;

▪ розвиток та функціонування програми з фізичної та психологічної реабілітації, якої потребують українські захисники внаслідок поранень та перебування в полоні;

▪ продовження просвітницької роботи задля поширення інформації про звитяги наших героїв як всередині країни, так і в усьому цивілізованому світі.

«Україна переживає найскладніший час у своїй історії, а на долю її народу випали найстрашніші іспити. Проте ми засвоїли дуже важливе правило, яке віками дозволяє нам залишатись вільними та нескореними: в єднанні та взаємній допомозі наша сила», – йдеться в повідомленні фонду.