Начальник Покровської міської військової адміністрації продовжує проводити зустрічі з колективами відділів, підприємств та установ міста. Під час діалогу з містянами Сергій Добряк інформує про поточну ситуацію в різних сферах життєдіяльності.

Цього разу представник влади спілкувався з представниками відділів культури та спорту.

«Ці зустрічі мають важливе значення. Ми, як керівники підрозділів, маємо з керівництвом постійний контакт. А наші підлеглі зараз мають можливість поставити питання, що цікавлять, безпосередньо очільнику громади, і отримати вичерпну відповідь», - каже начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка.

У присутніх не виникало критичних зауважень до керівництва Покровської МВА. Було порушене питання про ремонт однієї зі спортивних баз у Покровську, яку було пошкоджено в результаті ворожого обстрілу.

Сергій Добряк взяв це питання під свій контроль та пояснив: «У нас спостерігається позитивна динаміка взаємодії з комунальними підприємствами. Один з прикладів - відновлення гуртожитку. Наразі також є матеріальний резерв, тому Покровська МВА допоможе технічно підготуватися до нового навчального року, щоб з вересня мешканці громади могли відвідувати спортивні секції».

Живе спілкування та чесний діалог допомагають зміцнити довіру та партнерство між владою та мешканцями, виявити недоліки у роботі та сприяти їх скорішому виправленню.

«Намагаємось такими зустрічами консолідувати всю нашу спільноту. Це допоможе ефективніше працювати на нашу Перемогу», - підкреслив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

Докладніше – у сюжеті телекомпанії «Орбіта».