У Покровську створено комісію, яка опікується формуванням доступної інфраструктури для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Вже визначені місця, а саме ділянки доріг, які потребують спеціальних з'їздів для осіб з інвалідністю, а також нанесення на пішохідні доріжки спеціальної фарби.

Дослухаючись до рекомендацій комітету доступності, комунальні підприємства та підрядники, що ремонтують дороги, вже втілили в життя комплексні заходи та приділили увагу зеленим зонам міста. Це сприятиме поліпшенню умов пересування всіх мешканців.

Важливим кроком у створенні безбар'єрного середовища стало впровадження робіт з нанесення жовтих та білих смуг на підходах та сходах пішохідних мереж Покровська. Роботи вже успішно завершені на вулицях Центральна та Поштова, провулку Університетський, проспекті Шахтобудівників. Тепер розпочинається робота в мікрорайонах міста.

«Дякуємо керівництву Покровської міської військової адміністрації за те, що моніторять і оперативно реагують на звернення громадян. Вважаю, що ми рухаємося в правильному напрямку. До кінця року є ще багато роботи, втім, маю надію, що все буде виконано вчасно», - зазначила активна мешканка Покровська, членкиня комітету доступності Людмила Фоменко.

Докладніше про заходи з доступності, які впроваджуються в Покровську, дізнаєтесь із сюжету телекомпанії «Орбіта».