Покровськ продовжує жити, забезпечуючи всіх містян та переселенців необхідними сервісами. Це можливо завдяки і тому, що працює бюджетоутворююче підприємство – шахтоуправління «Покровське», що є частиною компанії Метінвест. Зокрема компанія допомагає зводити фортифікаційні споруди навколо Покровська.

«Неможливо здолати народ, який кожного дня прокладає свій шлях до Перемоги. З перших днів російського вторгнення одним з найпріоритетніших напрямків роботи Метінвест стала підтримка наших захисників та захисниць в рамках ініціативи «Сталевий фронт» Ріната Ахметова. Ведеться надважлива робота із зведення фортифікаційних споруд навколо Покровська. У тісній співпраці з військовим інженерами ЗСУ працюють наші фахівці. Також ми надаємо профільну техніку та паливо», – розповів генеральний директор ШУ «Покровське» Валерій Яковенко.

Будівництво фортифікацій на Донеччині є важливим питанням для безпеки та захисту населення регіону. Зведення таких споруд вимагає значних ресурсів та інвестицій, а також спеціальних знань та досвіду. Тому важливо, щоб військові, місцеві громади та бізнес-структури працювали разом. Саме така синергія зусиль – у Покровську.

«Сьогодні ми оглянули, як ведуться роботи зі зведення фортифікаційних споруд для оборони міста Покровська. Місту допомагає соціально відповідальний бізнес, який не тільки вчасно сплачує податки, а ще й надає людей, техніку, будівельні матеріали. Це вагома підтримка, яка дуже потрібна і нашій громаді, і Донеччині, і Україні. За це велика подяка», – зазначає начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Ці фортифікації – лише частина багаторівневого захисту Покровської громади, який зводиться разом з бізнесом у тісній комунікації з військовими.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Метінвест зводить фортифікаційні споруди на Донеччині.