Мобільний телефон, обігрівач, DVD-програвач – викрав 33-річний неодноразово судимий мешканець Авдіївки у містян. Зловмиснику знов загрожує позбавлення волі, адже відносно нього відкрито декілька кримінальних проваджень, повідомляє Покровський відділ поліції.

Під час патрулювання наряд поліцейських побачив, що по вулиці йде закривавлений чоловік. В ході з’ясування обставин, правоохоронці встановили, що поранення містянин отримав, під час здійснення крадіжки – зловмисник прийшов до будинку свого знайомого, розбив цеглою вікно та заліз всередину оселі, звідки викрав обігрівач та DVD-програвач. При цьому крадій поранився об розбите скло. Обігрівач порушник вже встиг «збути», і був викритий поліцейськими, коли повертався за захованим у кущах викраденим програвачем.

Крім того правоохоронці встановили, що зловмисник причетний ще й до крадіжки телефону. В ході вживання спиртних напоїв з двома товаришами порушник, скориставшись тим, що вони знаходились у стані сильного алкогольного сп’яніння, викрав у одного з них мобільний телефон.

Слід зазначити, що чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та лише в серпні був звільнений з місць позбавлення волі.

Наразі речові докази вилучено. Відносно правопорушника слідчими Авдіївського відділення поліції відкрито кілька кримінальних проваджень за статтею 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.