Про аварійні та надзвичайні ситуації в Покровській громаді за минулу добу повідомляють у місткій військовій адміністрації.

Електропостачання. У Покровську застосовувався графік стабілізаційних відключень. У Родинському на вул. Чайковського були пошкодження в трансформаторі – відновлювальні роботи виконано.

Водопостачання. О 19.00 стався порив трубопроводу на вулицях Свободи та Набережна – відновлювальні роботи заплановано на поточну добу.

Станом на сьогоднішній ранок у Покровську та селищі Шевченко всі насосні в роботі. На вечір централізована подача води не запланована.

До міста Родинське вода подається зі свердловини шахти «Краснолиманська».

Газопостачання. У Покровській громаді вже відновлено газопостачання 5366 абонентів. Зокрема за минулу добу в Покровську підключено до газу 138 приватних будинків та 48 квартир на вулиці Лізи Чайкіної. У місті Родинське вчора підключено 73 квартири.

Теплопостачання. Припинялася подача тепла до деяких будинків та вулиць у зв’язку з поривами на теплотрасах та стабілізаційними відключеннями світла.

Станом на 6.00 всі котельні в роботі, окрім котельні №8, яка опалює мікр. «Шахтарський». Після знеструмлення вона не запустилася внаслідок виходу з ладу обладнання.

Надзвичайних подій за минулу добу в Покровській громаді не трапилося. Повідомлень щодо руйнувань та постраждалих не надходило. Пожеж також не було. Відпрацьовано дві заявки на вилучення вибухонебезпечних предметів.

Джерело: Покровська МВА