Про аварійні та надзвичайні ситуації в Покровській громаді за минулу добу повідомляють у міській військовій адміністрації.

Водопостачання: за інформацією від КП «Покровськводоканал», з 09.00 заплановано розпочати наповнювати резервуари.

Теплопостачання. Припинена подача тепла до деяких будинків та вулиць у зв’язку з поривами теплотрас та внутрішньобудинкових мереж. Відновлювальні роботи тривають.

Сьогодні станом на 5.30 сталася зупинка котельні №4, що опалює будинки №№ 84, 86, 109 на вул. Прокоф'єва, №148 на вул. Центральна, №177,187,191,193 на вул. Залізнична.

Триває відновлення газопостачання. За минулу добу запущено 5 газорегулятороних пунктів, подано газ 473 абонентам приватного сектору в західній частині Покровська. У місті Родинське підключено 7 абонентів приватного сектору та 29 квартир.

З ранкового зведення ДСНС: протягом минулої доби на території Покровської громади надзвичайних подій не трапилось. У Покровському районі працювала 1 піротехнічна група. Була відпрацьована 1 заявка щодо знешкодженню ВНП: на вулиці Нахімова виявлено та знешкоджено 202 одиниці ВНП, обстежено 0,06 га території. Роботи тривають.