Про аварійні та надзвичайні ситуації в Покровській громаді за минулу добу повідомляють у міській військовій адміністрації.

Енергопостачання. Були застосовані стабілізаційні відключення електроенергії, о 09.55 сталося аварійне знеструмлення ТП-62, аварійні обриви електромережі.

Водопостачання: о 5.00 запущені в роботу всі насосні КП «Покровськводоканал»,  с. Шевченко – в роботі з 06.00, до міста Родинське вода подається з шахти «Краснолиманська».

Газопостачання: тривають підготовчі роботи для подачі газу споживачам. За минулу добу було підключено 458 будинків, у місті Родинське підключено 38 квартир.

Теплопостачання: протягом доби зупинялися котелені згідно з графіком відключення світла, усувалися пориви на теплотрасах та внутрішньобудинкових мережах. Загалом без опалення на ранок 12 листопада залишається 25 житлових будинків, гуртожиток педагогічного коледжу та ЗОШ №№ 1, 12. Ремонтні роботи заплановано на поточну добу.

З ранкового зведення ДСНС: протягом доби на території Покровської громади надзвичайних подій не трапилось. У Покровському районі працювало дві піротехнічні групи, відпрацьовано 4 заявки, на вул. Нахімова вилучено 311 одиниць ВНП, обстежено 1,72 га території. У селі Вовкове виявлено та знешкоджена 1 ВНП. Роботи тривають.