Про аварійні та надзвичайні ситуації в Покровській громаді за минулу добу повідомляють у міській військовій адміністрації.

Електропостачання. Були застосовані стабілізаційні відключення електроенергії у деяких районах Покровська та Родинського.

Водопостачання. О 5.00 запущені в роботу всі насосні КП «Покровськводоканал», селище Шевченко – в роботі з 6.00, до Родинського вода подається з шахти «Краснолиманська».

Газопостачання. За минулу добу відновлено подачу газу до 79 будинків приватного сектору (район вулиці Февральська) та 55 абонентам у багатоквартирних будинках міста Родинське. На поточну добу заплановані роботи в районі Динасового селища.

Теплопостачання. Протягом доби зупинялися котельні згідно з графіком аварійних відключень електроенергії, усувалися пориви на тепломережах. Але через виникнення нових поривів деякі будинки залишаються без опалення.

З ранкового зведення ДСНС: відпрацьовано 3 заявки щодо ВНП на вулиці Нахімова. Протягом доби заплановано відпрацювати ще 4 заявки на знешкодження ВНП.

О 03.15 виникла пожежа у провулку Полтавський – горіли господарчі споруди. Пожежу ліквідовано о 04.00. Без постраждалих.