Про аварійні та надзвичайні ситуації в Покровській громаді за минулу добу повідомляють у міській військовій адміністрації.

Електропостачання. У Покровську, Родинському, сел. Шевченко, с. Гришине застосовувалися стабілізаційні відключення, у Покровську також були аварійні відключення світла.

За інформацією диспетчера РЕМ, відключення протягом поточної доби не заплановані, графік відключень буде переглядатися.

Водопостачання. Згідно з графіком, вода надходить до іншої громади.  До Родинського вода подається зі свердловини шахти «Краснолиманська». Село Новопавлівка не отримує воду через пошкодження труби.

Газопостачання. Минулої доби підключення не проводили. Усього в Покровській громаді відновлено газопостачання 11256 абонентів.

Теплопостачання. Через відключення світла зупинялися котельні, що призводить до постійних теплових та гідравлічних ударів. Протягом доби сталися пориви на теплотрасах та внутрішньобудинкових мережах, тому деякі будинки Покровська та Родинського залишаються без опалення. 

З ранкового зведення ДСНС: пожеж та надзвичайних подій на території Покровської громади не трапилося, заявок на вилучення ВНП не надходило.