Про аварійні ситуації в Покровській громаді за минулу добу повідомляють у міській військовій адміністрації.

Електропостачання: застосовувався графік стабілізаційних та аварійних відключень в Покровську. На ранок залишаються без світла деякі приватні будинки. Інформацію передано до ДТЕК, відновлювальні роботи заплановано на поточну добу.

Водопостачання: станом на 6:00 всі насосні в роботі. До Родинського вода подається зі свердловини шахти «Краснолиманська».

Газопостачання: тривають підготовчі роботи для подачі газу споживачам. За минулу добу підключено у селі Гришине 65 абонентів приватного сектору та 1 квартира, у місті Родинське – 139 квартир.

Теплопостачання: протягом доби припинялася подача тепла у зв’язку із стабілізаційними відключеннями електроенергії. Станом на 6:00 всі котельні працюють, але через порив на теплотрасі не подається тепло до деяких будинків в мікрорайоні «Шахтарський». Тривають відновлювальні роботи.

З 21 листопада у зв’язку з поривом на теплотрасі не надходить теплоносій до будинків №8, 10, 14 на вул. Шмідта. Для продовження робіт «Покровськтепломережа» чекає узгодження від служби ДТЕК.