Про аварійні та надзвичайні ситуації в Покровській громаді за минулу добу повідомляють у міській військовій адміністрації.

Електропостачання. Застосовувався графік стабілізаційних відключень, сталося аварійне відключення деяких районів Покровська, горів трансформатор на вулиці Ломоносова.

Водопостачання. З 5.00 в роботі всі насосні Покровська, з 6.00 – с. Шевченко, до Родинського вода подається зі свердловини шахти «Краснолиманська».

Газопостачання: тривають підготовчі роботи для подачі газу споживачам. За минулу добу підключено 573 будинки приватного сектору, у місті Родинське підключено 63 квартири.

Теплопостачання: до деяких будинків та вулиць припинена подача тепла у зв’язку з поривами на теплотрасах та з перепадами напруги. Станом на 6.00 без опалення залишаються 9 будинків, відновлювальні роботи заплановані на поточну добу.

З ранкового зведення ДСНС: протягом минулої доби на території Покровської громади надзвичайних подій не трапилось. У Покровську відпрацьована одна заявка та вилучено 875 одиниць ВНП, обстежено 0,05 га території.