Громадська органiзацiя «Платформа iніціатив «Теплиця» розпочинає проект «Мережа змін» з рестартингу роботи молодіжних центрів Донеччини за пiдтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

Мета - оновити та вдосконалити роботу молодіжних центрів, просторів та хабів в Донецькій області. Це унікальна можливість протягом року підвищити рівень та ефективність роботи команд молодіжних платформ.

Проєкт «Мережа змін» буде реалiзований у два етапи.

На учасників I етапу проекту очікує навчання у найкрутіших тренерів в молодіжній сфері. Під час чотирьох навчальних модулів команди з молодіжних центрів Донеччини навчаться:

  • застосовувати ефективний інструмент, який дозволить кожному МЦ, простору, хабу створювати загальну візуальну карту свого локального комюніті;
  • працювати з онлайн-інструментами в роботі з молоддю;
  • просувати заходи молодіжних центрів, просторів, хабів в соціальних мережах;
  • розвивати волонтерський рух у своїй громаді.

Учасники ІІ етапу матимуть можливість пройти стажування в молодіжному центрі «Платформа ініціатив «Теплиця» м. Слов’янськ, під час якого реалізовуватимуться спільні заходи разом з командою «Теплицi».

Кращі команди молодіжних центрів та просторів для реалізації своїх програм отримають менторську підтримку від експертів та технічну - від донорів.

Участь у нашому проєкті зробить роботу команди вашого центру ефективною, а центр - велелюдним.

Підписуйтесь на сторінку проєкту в соціальних мережах:

Facebook https://www.facebook.com/Мережа-змін-Рестартінг-молодіжних-центрів-101875398417096

Instagram https://instagram.com/merezha_zmin?igshid=1ihh7m6l29url

Контактний телефон для оперативного зв’язку: 073 183 03 00 Ірина Воронова – менеджер з комунікацій, ел.пошта - teplycya@gmail.com

Реалізація проєкту «Мережа змін» відбувається завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).