Поліцейські евакуювали з Мирнограда родину з 7-річною донькою та трьох поранених мешканців Гродівки, які пішки вийшли із селища. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

Жителі Гродівки, в якій тривають бої, потрапили під ворожий обстріл декілька тижнів тому. У 46-річної жінки – відкрита травма голови, проникаюче поранення в живіт, у 45-річного чоловіка – інфікована рана стегна та грудної клітини, у чоловіка 48 років – акубаротравма.

«Як тільки ми змогли хоч трохи пересуватись – вирушили до Мирнограда. Всю дорогу над нами були ворожі дрони. Найважча серед нас – жінка, після травми вона перестала розмовляти», – розповідає один з постраждалих.

Поранені пішки подолали близько 10 кілометрів і дістались околиць Мирнограда. Це найнебезпечніший район, який прострілюється ворогом, але рейд поліцейських з порятунку людей завершився успішно. Екіпаж «Білий янгол» надав першу допомогу пораненим та доставив їх до лікарні.

Також поліцейські вивезли з Мирнограда маленьку Аурику за батьками. «Білі янголи» їх рятують вже вдруге – раніше сім’я переїхала до Мирнограда з Авдіївки.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв про наслідки обстрілів населених пунктів Донеччини за минулу добу.