До нас звернулась жителька Покровська, бабуся 9-місячного Макарчика Бурилова, який більше тижня знаходився між життям і смертю в реанімації опікового відділення Краматорської лікарні.

Дитинка, яка тільки-но почала ставати на ніжки, потягнула за дріт електрочайника з окропом і отримала страшні опіки І і ІІ ступеня – шия, тулуб, праві ручка та ніжка.

Лікарі змогли вивести малюка із больового шоку та цілодобово боролися, аби билося його маленьке сердечко. Мама Макарчика в декретній відпустці і знаходиться поруч з ним.

На руках бабусі залишились ще двоє неповнолітніх онуків – семи та трьох років. Догляд за ними вона поєднує з роботою, яка зараз є єдиним засобом для існування та лікування Макарчика.

За цей період вже витрачені всі наявні та кредитні кошти. Тож у родини немає іншого виходу, як звернутися за допомогою до кожного, у кого не зачерствіло серце та є можливість надіслати будь-яку суму. Кожна копійчина в їхньому випадку – надія на порятунок маленького життя та шанс якнайшвидше позбавити крихітку страшного болю.

Перерахувати кошти можна на карту ПриватБанку на ім’я Сизоненко Світлани Володимирівни

5168 7574 1782 8920