Покровчанка Юлія Федорушко шукає кошти на лікування сина. Жінка виклала у мережу відео, в якому розповідає про його хворобу та просить допомоги. Ролик переглянули майже 90 тисяч разів та зробили безліч поширень.

Ще коли Лев був немовлям, рідні помітили, що тулуб у дитини росте, а ручки та ніжки вкоротшені.

Про діагноз сина – гіпохондроплазія родина дізналась після безлічі обстежень та відвідувань лікарів по всій Україні. Хворобу змогли визначити завдяки генетичному аналізу крові.

«Знайшли генетичний центр у Львові. Здавали кров усією сім’єю, у термохолодильничках відправляли до лабораторії. Там і виявили хворобу у дитини, у нас з чоловіком – ні. Мутація гену – одна на мільйон», - ділиться спогадами мама Юля.

На першу операцію батьки наважилися, коли Леву було три з половиною роки. В інституті патології хребта та суглобів хлопчику поставили апарати Ілізарова на гомілках. З ними йому довелося жити майже рік, і робити перші несміливі кроки.

Незважаючи на хворобу, Лев росте дуже рухливим, малює, займається з логопедом.

17 липня хлопчик святкує свій шостий день народження. Батьки мріють, аби він міг грати у футбол та повноцінно жити. Днями родина вирушить до Тернополя, де нині приймають харківські фахівці, на чергову операцію, вартість якої шість тисяч доларів, не враховуючи реабілітацію.

Частину суми вже вдалося зібрати. Тож батьки маленького непосидючого Левчика просять допомогти у зборі всієї необхідної кількості грошей та будуть вдячні за будь-які перераховані кошти.

ПРИВАТБАНК 4149 4991 7510 1730

МОНОБАНК 5375411206761319

Федорушко Юлія