Армія рф за добу завдала 21 удар по Донеччині, поранено 6 мирних мешканців. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

Протягом доби ворог атакував 14 населених пунктів.

«Окупанти вдарили по містах Авдіївка, Костянтинівка, Курахове, Торецьк, Часів Яр, селищах Велика Новосілка, Курдюмівка, Неліпівка, Очеретине, Петрівка, селах Галицинівка, Кліщіївка, Новоукраїнка, Шахтарське. Російські війська били з РСЗВ «Град» та артилерії», – зазначають у поліції.

Пошкоджено 38 цивільних об’єктів – 25 житлових будинків, вогнетривкий комбінат, гаражі, автомобілі, ЛЕП.

З артилерії росія обстріляла Шахтарське, поранила 2 цивільних осіб. Пошкоджено 8 приватних будинків, автомобіль, лінію електропередачі.

Унаслідок ворожих атак поранено 4 людей у Костянтинівці. Руйнувань зазнали 3 багатоквартирних будинки, 3 приватних оселі, автомобіль.

Селище Петрівка росіяни накрили вогнем з артилерії – пошкодили 6 приватних осель. Під артилерійський обстріл потрапили міста Часів Яр та Торецьк. Пошкоджено комбінат, 8 гаражів, приватна оселя. За попередньою інформацією, люди не постраждали.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.