5 жовтня у Покровську відбудеться турнір зі Street Workout. Про це повідомили в Управлінні сім'ї, молоді та спорту Покровської міськради.

Спортивні змагання, що мають назву «KovalProWorkout», по Стріт Воркауту проводяться активістом руху Street Workout Владиславом Олександровичем Ковальовим.

Реєстрація учасників з 10.00. Початок змагань об 11.00 на спортивному майданчику бульвару Андрющенка.

Інформація за телефоном 050-053-72-10.

Стріт Воркаут (Street Workout, Вуличне тренування) – це масовий рух, заснований на заняттях спортом із застосуванням тренувального обладнання в шкільних дворах, парках, спортивних майданчиках. Головною рисою цього зайняття є те, що воно відбувається на свіжому повітрі. Людина, яка займається воркаутом, називається воркаутер.

Стріт Воркаут поєднує в собі техніку і силу – це ціла система вправ різного рівня складності, що сприяють підсиленню здоров'я, розвитку сили та витривалості, а також формуванню атлетичної статури.

В ході проведення Змагань вирішуються такі завдання:

  • створення умов для формування позитивної громадської думки про роль здорового способу життя як необхідної умови розвитку людини;
  • підняття престижу здорової, активної життєвої позиції у дітей, підлітків та молоді району;
  • створення умов для залучення більшої кількості дітей, підлітків та молоді Покровська до занять спортом, формування у них позитивного ставлення до здорового способу життя;
  • профілактика та попередження правопорушень серед молоді, пошук найбільш ефективних форм роботи з дітьми, підлітками, молоддю;
  • привернення уваги держави та приватного сектору до питань фізичної культури та спорту як пропаганди здорового способу життя.