44 пожежі ліквідували рятувальники Донеччини минулої доби, 10 з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів Про це повідомили у ГУ ДСНС України в Донецькій області.

29 вересня ворог завдав удару по м. Костянтинівка, внаслідок чого виникло загоряння приватного житлового будинку. На місце обстрілу прибули рятувальники 40 державної пожежно-рятувальної частини та ліквідували пожежу на площі 80 кв. м.

Внаслідок обстрілу с. Дачне Покровського району виникла пожежа житлового будинку на території приватного домоволодіння. Рятувальники 73 державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце події, ліквідували загоряння на площі 160 кв. м.

У м. Покровськ ворог поцілив в адміністративну п'ятиповерхову будівлю, внаслідок влучання відбулося загоряння покрівлі. На місці події працювали надзвичайники 51 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували пожежу будівлі на площі 640 кв. м.

Вчора повторно окупант обстріляв м. Костянтинівка, через що виникла пожежа будівлі на території місцевого підприємства. Рятувальники 16 державного пожежно-рятувального загону, які прибули місце події, ліквідували загоряння покрівлі на площі 500 кв. м

Крім того, минулої доби вогнеборці ліквідували 25 займань на відкритих територіях та 2 - у лісі. Вогнем знищено понад 28 га сухої рослинності та 4,02 га лісової підстилки.