28 вересня у Донецькій області стартує донорська акція «Твоя кров для перемоги». Вона проводиться вдруге та приурочена до Дня захисників і захисниць України.

Метою акції є поповнення банку крові для воїнів Збройних Сил України та загалом усіх українців, які потребують переливання.

Управління фізичної культури та спорту ОДА закликає фахівців спортивної сфери, спортсменів і всіх небайдужих громадян долучитися до благодійної справи – допомогти тим, кому потрібна донорська кров у щоденній боротьбі за своє здоров’я та життя.

У рамках акції «Твоя кров для перемоги», починаючи з 28 вересня 2023 року, приходьте до Центрів крові в містах постійного або тимчасового перебування і ставайте донором задля підтримки Збройних Сил України.

Інформацію про здачу крові пропонується розмістити в соціальних мережах Facebook та/або Instagram з хештегом #твоякровдляперемоги.

Перелік центрів крові можна знайти за наступним посиланням: https://www.donor.ua/centers. При підготовці до здачі крові варто ознайомитися з пам’яткою донора тут: https://www.donor.ua/pages/category/1.

Усвідомити важливість стати донором – врятувати життя.