Унаслідок обстрілів Покровської громади 2 жовтня поранено трьох жителів

Минулої доби обстріли з боку російських військ були спрямовані на вугільне підприємство, агрофірму та навчальний заклад у м.Родинське. Детальніше повідомила Покровська МВА.

2 жовтня близько 17:00 стався обстріл с. Піщане. Ворог поцілив в енергетичний обʼєкт вугледобувного підприємства та складські приміщення одного з фермерських господарств, унаслідок чого троє працівників отримали поранення різного ступеня тяжкості.

О 23:00 ворог обстріляв м.Родинське. Ціллю стала будівля навчального закладу. Інформація щодо постраждалих встановлюється.

Також учора ворог атакував і житлову забудову Покровська в районі «Металіст». До контактного центру Покровської МВА вже надходять заявки щодо пошкоджень приватних будинків.

Через значні пошкодження енергетичних обʼєктів без електропостачання залишаються жителі району Динзаводу та м.Родинське.

З 1 жовтня через наслідки обстрілу знеструмлені вулиці північно-східної частини Покровська, а також с.Котлине, с.Новоолександрівка, с.Волкове, с.Солоне, с.Нововасилівка, с. Успенівка.