У Центрі надання адміністративних послуг міста Покровськ відкрили окреме вікно для військовослужбовців та членів їхніх родин, в якому позачергово надаватимуть довідки та послуги. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

«Єдине вікно» для ветерана – послуга, яка впроваджується по всій Україні. Тепер вона запрацювала й у покровському ЦНАПі. Передбачається, що саме тут ветеран отримає оперативну допомогу, фахову консультацію, дружню підтримку та чіткий алгоритм своїх наступних дій. В першу чергу, це турбота про наших людей, ветеранів, захисників та їх родини», – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Відтепер ветеранам війни не доведеться довго збирати відповідні документи по різних установах та стояти в довгих чергах. Вони матимуть можливість отримати комплекс адміністративних послуг в одному місці.

Перелік послуг буде розширюватись й не обмежиться 19 базовими. Захисникам буде доступна будь-яка послуга, яку можна оформити на підставі лише однієї заяви.

Окрім цього, у ЦНАПі врахували й критерії доступності для людей з інвалідністю та маломобільних груп. Встановили кнопку виклику адміністратора, гумовий пандус та звуковий маячок. Це дозволить безперешкодно отримати послуги представникам різних категорій населення.

Ознайомитись з видами доступних послуг, термінами та порядком їх надання можна на розміщених в центрі інформаційних стендах та терміналі, де створено окреме вікно для надання адмінпослуг ветеранам та Державних послуг, які надаються на порталі Дія.

Детальніше про «єдине вікно» для українських ветеранів – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав історію українського захисника Андрія Коржа, який захищав Бахмут від окупантів.