Сьогодні в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції. Цей день став професійним святом у 2004 році згідно з наказом Міністра внутрішніх справ України.

Професія дільничного офіцера вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, адже посадові обов’язки дільничних дуже різноманітні. До них належать захист прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань, охорона громадського порядку, профілактична робота з населенням.

Саме співробітники цього підрозділу знаходяться найближче до людей, адже саме до дільничних офіцерів в першу чергу звертаються громадяни, які потребують правової допомоги.

У підрозділі дільничних офіцерів поліції Покровська працює 17 правоохоронців, які обслуговують понад 100 тисяч населення. У будні й свята вони завжди поруч з населенням, 24/7 вони приходять на допомогу людям. Знають проблеми кожного та залишаються надійним плечем для громадян.

У день професійного свята керівництво та особовий склад Покровського районного управління поліції бажає дільничним офіцерам поліції здоров’я, родинного щастя та добробуту, поваги від людей, наснаги у вашій нелегкій, але такій потрібній праці!

pokrovsk-police.dn.ua