Обстріли Покровська не припиняються – 16 жовтня під ворожими ударами опинилася житлова забудова. Деталі дізнавалися журналісти телеканалу «Орбіта».

Учора в Покровську внаслідок обстрілів поранена одна цивільна особа, пошкоджено 17 приватних будинків та газопровід.

«Один ФАБ, два артобстріли – на жаль, є поранена жінка. Бачимо, ворог руйнує інфраструктуру щодня,80% пошкоджено: це і водопостачання, і газопостачання, і електрика, і водовідведення», – зазначив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

За його словами, в Покровську залишається менше 12 тисяч жителів, серед них 67 дітей. З родинами, в яких виховуються неповнолітні, проведено бесіди, і найближчим часом вони планують виїхати з міста.

Очільник громади зазначив, що сьогодні в Покровську не залишилось жодного безпечного району, який не був би під загрозою ворожих ударів. Триває безкоштовна евакуація населення. Для виїзду варто зателефонувати до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.

Детальніше – в сюжеті телеканалу «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 16 жовтня Покровськ пережив три ворожих удари. Також повідомлялося, що в Покровську через обстріл згорів приватний будинок.