Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк провів черговий особистий прийом громадян, під час якого було отримано 13 звернень. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Прийом розпочався з подяки та короваю від мешканців вулиці Ольшанського – за відремонтовані дахи чотирьох будинків та облаштування свердловини.

Жителі громади також зверталися щодо підвезення дров, обкосу покинутих територій, просили відкрити більше аптек біля медустанов, додати маршруток у селище динзаводу, дати роз’яснення щодо переведення на автономне опалення.

«Левова частка людей звернулася через незадовільну роботу двох ФОПів з приводу і ремонту покрівлі, і прибирання прибудинкової території. Будемо розбиратися, впевнений, що налагодимо цю роботу. Також було декілька звернень щодо ліквідації наслідків обстрілів. Після двох обстрілів вже зареєстровано 312 заявок. Ми вичерпали свій матеріальний резерв щодо шиферу. Зараз він у закупці, і також просимо наших благодійників – гуманітарну місію «Проліска». Впевнений, що до кінця місяця ми вирішимо це питання», – зазначив Сергій Добряк.

Загалом під час прийому було розглянуто 13 особистих та колективних звернень від мешканців громади. Подробиці – в сюжеті ТК «Орбіта».