Сьогодні, 12 серпня, в Україні та в світі відзначають День молоді. Із святом молодих людей привітав начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк:

Молодість – найкращий час в житті кожної людини, який дарує безліч можливостей.

Нині радість свята затьмарює повномасштабна війна з росією, яка випала на долю нашої молоді. Але молоде покоління українців не опускає руки, демонструє приклад наполегливості, нестримної енергії та патріотизму, мужності і відваги! Сьогодні вони борються за мирне небо і рідну землю, вільну від окупантів, захищаючи державу в лавах ЗСУ, волонтерять, підтримують економіку, реалізовують свої таланти та примножують культурний і духовний спадок багатьох поколінь нашого народу, утверджують авторитет України на науковій, спортивній та культурній світових аренах. 

Ми пишаємось нашим патріотичним молодим поколінням і віримо, що перемога на всіх фронтах буде обов’язково за нами. 

І саме молодь відбудує та розвиватиме нашу державу завтра, після Перемоги над російським окупантом, створюватиме майбутню Україну, вільну та прекрасну, рівну серед європейських країн.

Нехай у нашого молодого покоління, енергійного і талановитого, мирними і легкими будуть життєві шляхи, широкими і прекрасними – перспективи, вірними і важливими – починання!

Бажаю вам із притаманною молодості глибиною почуттів любити свою країну, бути її гідними громадянами і щирими патріотами.