Заступниця начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарита Ідрісова зустрілася з дітьми та підлітками на традиційному ток-шоу «100 питань дорослому». Про це повідомляють у Покровській МВА.

Захід відбувся в рамках Тижня громадянського суспільства та Міжнародного дня демократії, тому постійні організатори ток-шоу – Центр творчості та дозвілля – вирішили провести його урочисто. Проте Маргарита Ідрісова своєю відкритістю одразу задала інший тон спілкуванню: душевний, теплий та дружній. Питання звучали з різних куточків України та навіть із-за кордону. 

Діти питали Маргариту Ідрісову про різне. Дівчат цікавило, як тендітна жінка може займати таку серйозну посаду і як їй вдається мати такий гарний вигляд? Як вона поєднує сім’ю та роботу? Хлопці питали про майбутню Перемогу, про мрії та плани. А також про події з дитинства та про кумирів юності. Учень Початкової школи, який зараз знаходиться в Бодрумі (Туреччина), поцікавився, чи побудують в місті  скеледром та парк розваг. Представники Молодіжної ради, які тісно співпрацюють з учнівським самоврядуванням, говорили про аспекти співпраці з місцевою владою.

Загалом Маргарита Ідрісова відповіла на 36 питань школярів. Після цього їй треба було визначити кілька найцікавіших питань. За креативність троє дітей отримали подарунок від гості – монопод для селфі.

«Зовсім не жалкую, що погодилась на участь в ток-шоу. Питання були не дитячі, які викликали справжні емоції. Деякі з них були особливо «болючими», бо діти питали про моє рідне місто, дитинство. Спогади завжди чіпляють «за живе». Дуже зворушливе спілкування, але воно того варте», – поділилась враженнями від заходу Маргарита Ідрісова.

Раніше повідомлялося, що учасником учнівського ток-шоу «100 питань дорослому» став командир добровольчого формування «Покровськ-1» Михайло Кірсанов.