Вихованці центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Милосердя» проведуть 5 днів на березі Азовського моря. Витрати на проїзд, проживання та харчування дітей взяла на себе міська рада.

Центр «Милосердя» відвідують більше тридцяти осіб різного віку. Їхнє дозвілля завжди насичене: вони часто подорожують, відвідують різні заходи, виїжджають на природу, займаються у басейні, а ось підкорити морське узбережжя ще не вдавалося.

Нещодавно депутати Покровської міської ради ухвалили положення про відпочинок вихованців центру «Милосердя» за межами міста. Відповідно до положення діти мають право один раз на рік у супроводі одного з батьків оздоровитися на території Донецької області.

Сьогодні 16 вихованців разом із своїми мамами вирушили до моря – на Білосарайську косу. На батьківських зборах обрали базу відпочинку та узгодили всі деталі, а витрати взяла на себе міська рада.

«Матусі і діти їдуть з прекрасним настроєм і в передчутті крутого відпочинку, - залишила допис на своїй фейсбук-сторінці мати одного з вихованців центру Людмила Фоменко. - Відпочити потрібно всім, набратися сил і зміцнити здоров'я. Величезна подяка тим, хто підтримав нас і допомагав здійснити нашу багаторічну мрію».

Директорка ЦКРОІ «Милосердя» Оксана Потапчук розповіла, що проживання, харчування та перевезення вихованців та їхніх матусь організовано за рахунок коштів місцевого бюджету Покровської громади.

Покровчани відпочиватимуть 5 днів у санаторії «Лагуна». На проживання та харчування виділено 68 тисяч гривень.

pokrovsk-rada.gov.ua