Майже два роки у Покровську на базі молодіжного центру діє мотошкола. За цей короткий термін вихованці відомого тренера, президента федерації мотоспорту Донецької області Валерія Доценка вже встигли проявити себе. І ось чергове досягнення – срібло Кубку України. Про це йдеться у повідомленні Покровської міської ради.

Вихованець мотошколи Єгор Кривоніс у складі збірної команди з мотоспорту брав участь у Кубку України. Вчора спортсмен повернувся додому не з порожніми руками: на рахунку хлопця – срібна медаль.

«Змагання проходили у Новій Каховці та зібрали 71 учасника з 14 областей України, - розповів тренер мотошколи Валерій Доценко. – Не зважаючи на те, що наші юні гонщики тренуються лише рік-півтора, вони продемонстрували гарні результати та високий рівень майстерності».  

Аби привітати юних спортсменів з першими серйозними змаганнями та гарним результатом, до мотошколи завітав заступник Покровського міського голови Микола Шабельник.

«Щоб досягати вершин, потрібні три складові: підтримка рідних, матеріально-технічна база і крутий тренер. Та, звичайно, власне бажання. Саме від цього та від наполегливої праці спортсмена залежать його подальші успіхі та перемоги. А ми, представники місцевої влади, будемо всіляко сприяти та допомагати розвивати спорт у громаді», - зазначив Микола Шабельник.

На останній сесії депутати міськради затвердили програму заохочення спортсменів Покровської громади та їх тренерів за зайняті призові місця у змаганнях Всеукраїнського та міжнародного рівнів. Єгор Кривоніс та його тренер Валерій Доценко – одні з перших претендентів на отримання одноразової грошової винагороди.