У Покровську 16-річний хлопець без дозволу батька вирішив покататись на його автомобілі, але не справився з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Про це повідомляє Покровський відділ поліції.

Сьогодні до поліції звернувся 51-річний житель Покровська із повідомленням про зникнення автомобіля, який він ввечері залишив у дворі свого приватного домоволодіння.

Для з’ясування всіх обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група. У ході проведення першочергових слідчих та оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до зникнення автомобіля причетний 16-річний син заявника.

Маючи вільний доступ до ключів та самої машини, хлопець взяв її без дозволу батька – але не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Хлопець не отримав тілесних ушкоджень.

За даним фактом слідчими Покровського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 345 «Самоправство» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання від штрафу до арешту на строк до 3 місяців.