У Покровську в День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війни вшанували борців проти нацизму та нинішніх захисників України. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

У місті пройшли меморіальні заходи біля пам'ятників Другої світової війни. Керівники Покровської МВА, представники ради ветеранів, територіальної оборони, силовики та активні жителі міста поклали квіти до братської могили в сквері Соборний.

«Сьогодні ми вклоняємося перед усіма, хто захищав світ від нацизму. Ми відзначаємо подвиг українського народу та його внесок у перемогу в Другій світовій війні. Зараз ми так само боронимо нашу Україну, б’ємося за мир та свободу. Ми відчули, що таке війна, ми відчули весь біль і розпач, але нікому і ніколи не віддамо нашу землю, знаючи й пам’ятаючи ту ціну, яку заплатили наші предки. Героїзм українців у той час та зараз відображається в їхніх вчинках. Ми пишаємося героїзмом наших воїнів – сучасних нащадків тих, хто переміг нацизм. Сьогодні ми не просто пам'ятаємо, але й відчуваємо силу єдності, борючись проти агресора разом з усім світом», – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.