В’їзд до міста – це своєрідна візитівка, що додає позитивного іміджу будь-якому населеному пункту. «Від того, як виглядатиме стела, залежить і перше враження від міста», - йдеться у повідомленні Покровської міської ради.

Після зими стела на в’їзді у Покровськ зі сторони Донецька потребувала оновлення. Заступник Покровського міського голови Сергій Федоров, начальник житлово-комунального відділу міської ради Дмитро Візенков та керівник КП «УМГ» Олексій Назаров провели обстеження та визначились з об’ємом ремонтних робіт. До їх виконання взялися відразу, щойно дозволила погода.

«В’їзна стела - це «обличчя» міста, тож, ми попіклувались про те, щоб ця споруда була приведена до належного вигляду. У ході ремонту співробітники комунальних служб відновили фундамент стели, пофарбували літери та оновили хрест «Спаси и сохрани», - зазначив заступник Покровського міського голови Сергій Федоров.

Щоб в’їзд до міста був ще більш охайним, була приведена до ладу і прилегла територія. Під час чергової загальноміської толоки, на яку вийшли понад 300 осіб, особливу увагу приділили прибиранню зеленої зони навколо стели.