21 квітня 2021 року у Покровському міському центрі зайнятості відбулось чергове засідання Центру розвитку підприємницької діяльності в дистанційному режимі, на платформі ZOOM. До заходу доєдналися соціальні партнери: Головне управляння Держпраці в Донецькій області та Покровське об’єднане Управління ПФУ Донецької області.

Разом з фахівцями ГУ Держпраці в Донецькій області обговорювалось питання щодо Порядку здійснення державного нагляду за дотриманням законодавства про працю, адже тримати бізнес під контролем у період карантинних обмежень важко, але вкрай необхідно.

Також разом з фахівцями Пенсійного фонду були обговорені питання фінансової грамотності населення у процесі пенсійної реформи, що напряму впливає на матеріальне забезпечення кожного. Консультування та роз'яснення застосування законодавчих документів про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування, пенсійне забезпечення шляхом самостійного подання необхідних документів через електронні сервіси ПФУ - на ці та інші питання отримали відповіді учасники заходу.

Клієнтам служби зайнятості, в яких виникли питання щодо використання дистанційних сервісів, було запропоновано звернутися до фахівців Фонду у будь-якому відділі обслуговування громадян (сервісному центрі) на території області, які завжди допоможуть зареєструватися на вебпорталі електронних послуг, нададуть детальні консультації у телефонному режимі або безпосередньо на особистому прийомі.