Продовжуються роботи з приведення до ладу меморіалів та пам’ятних знаків. Нині працівники дільниці аварійно-оперативного реагування КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» працюють на трьох локаціях. Про це повідомляє пресслкжба Покровської міської ради.

Співробітники багатогалузевого комунального підприємства продовжують відновлювати братську могилу на площі Шибанкова, де встановлено бойовий танк Т-34. З нього повністю видалена стара фарба, зараз працівники проводять ґрунтування та шпаклювання. Далі за справу візьметься художник, який буде фарбувати делікатні елементи.

Поблизу пам’ятника на честь учасників війни у Афганістані укладають тротуарну плитку: доріжка, що веде до пам’ятного знаку, тепер значно ширша і має більш естетичний вигляд. З проханням про вирішення цього питання зверталися члени громадської організації воїнів-інтернаціоналістів під час комісійного обстеження пам’ятників представниками міської влади і депутатського корпусу від партії «Порядок». Далі працівники дільниці аварійно-оперативного реагування будуть зачищати природній камінь та обробляти спеціальним покриттям прошпакльовані елементи меморіалу.

Роботи з благоустрою території тривають і поблизу меморіального комплексу воїнам, загиблим під час визволення міста від нацистів, який місцеві жителі називають «дівчинка з каскою». Тут комунальники укладають гранітну плитку-мозаїку.