У Покровську триває ремонт житлового фонду. Щойно дозволили погодні умови, комунальні служби взялися за ремонт покрівель. Роботи проводяться згідно з графіком, який було затверджено на засіданні Покровського виконавчого комітету. Про це повідомляє пресслужба Покровської міської ради.

23 червня ремонтні роботи розпочались на даху будинку №14, що по вулиці Шмідта. Підрядники виконують демонтаж старого шиферу та готують будівлю до заміни крокви, монтажу покрівельної обрешітки, паробар’єру та азбестових листів.

За словами заступника Покровського міського голови Сергія Федорова, цього року на ремонт покрівель житлових багатоповерхових будинків громади з місцевого бюджету виділено 5 мільйонів гривень. За ці кошти відремонтують близько 10 дахів, серед яких і будинок по вулиці Шмідта, де нині тривають роботи.

«Як тільки дозволили погодні умови, підрядники, які були обрані через систему «Прозорро», приступили до робіт. Загалом буде замінено 700 квадратних метрів шиферної покрівлі», - зазначив Сергій Федоров.

На черзі - ремонти дахів ще кількох будинків. Вже проведено тендерні процедури щодо виконання робіт у будинках по вулиці Бовкуна, 6, Залізнична, 177 та Захисників України, 1.

Крім того, тривають роботи за заявками громадян. Наприклад, нещодавно під час прийому до секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо звернувся мешканець будинку №7, що у мікрорайоні «Сонячний», з проханням посприяти у вирішенні питання з ремонтом покрівлі.

Довго на виконання заявки чекати не довелося. На даху будинку вже розпочалися роботи, які виконують працівники керуючої компанії «Комфорт».

За словами керівника КК «Комфорт» Олени Юзіпович, кошти на проведення ремонтних робіт у цьому будинку виділила Покровська міська рада. Щоб усунути проблемні ділянки, комунальники замінять 90 квадратних метрів руберойду.

«Коли йшли дощі, до квартири потрапляла волога. За допомогою звернувся до секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо. Я дуже вдячний, якщо чесно, не очікував, що так швидко вирішиться це питання», - розповів мешканець будинку №7 Віктор Ольховський.