У Покровську завершено конкурс на зайняття посади начальника управління сім’ї, молоді та спорту – на цю посаду призначено Віталія Щербинку. Про це повідомляє Покровська міська рада.

Участь у конкурсі взяли два претенденти – виконуючий обов’язки начальника управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка та член громадської ради Віктор Поліщук. Обидва конкурсанти є спортсменами та займали керівні посади в органах місцевого самоврядування.

Претенденти пройшли письмове тестування на знання антикорупційного законодавства, законів у сфері місцевого самоврядування та професійної діяльності, а потім – співбесіду.

«За результатами письмового тестування обидва претенденти набрали прохідну кількість балів, - зазначила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо. – Тому, для того, щоб визначити переможця, була проведена співбесіда. Питання стосувались не лише знань законодавчої та нормативної бази, а й шляхів вирішення кризових ситуацій. Сьогодні дуже змінилась постановка задач по роботі з молоддю та сім’ями, багато нововведень у галузі розвитку різноманітних спортивних напрямків, тож керівник управління повинен швидко реагувати на нові виклики часу».

За словами членів конкурсної комісії, обидва претенденти мають власне бачення розвитку спорту у громаді, але Віталій Щербинка був більш переконливим, тому отримав одноголосну підтримку.

Віктор Поліщук буде зарахований до кадрового резерву і згідно з положенням може претендувати на отримання іншої посади.