24 березня поліцейські взяли під цілодобову охорону окружну виборчу комісію № 50. З п’ятниці поліція візьме під цілодобову охорону 112 виборчих дільниць після переміщення в них бюлетенів. Про це повідомляє Покровське районне управління поліції.

«Поліція готова до забезпечення публічного порядку під час проведення проміжних виборів народного депутата України. Наше завдання - забезпечення публічної безпеки, громадського порядку та вільного волевиявлення громадян. Відсьогодні поліція переведена на посилений варіант несення служби. Для охорони виборчої документації та забезпечення правопорядку  й безпеки громадян на виборчих дільницях буде задіяно близько 400 осіб, серед яких співробітники спецпідрозділів КОРД, ТОР та Нацгвардії. У день проведення виборів передбачена збільшена кількість слідчо-оперативних груп, екіпажів реагування патрульної поліції та  піших нарядів поліції», – зазначив очільник Покровського районного управління поліції Юрій Кондрацький під час брифінгу.

Поліцейські закликають усіх учасників процесу волевиявлення не порушувати виборчого законодавства та під час голосування дотримуватись правопорядку та карантинних обмежень. У випадку, якщо громадяни стануть очевидцями скоєння правопорушення, вони мають повідомити про це на лінію «102» – правоохоронці реагуватимуть негайно.