14 тисяч гривень та понад 500 блістерних упаковок препаратів, які обмежені та заборонені в обігу без відповідних дозволів, вилучили співробітники Покровського районного правління поліції під час проведення обшуків у двох місцевих аптеках.

Співробітники кримінальної поліції Покровського РУП отримали оперативну інформацію про те, що у двох аптеках міста можна без рецепта придбати комбіновані лікарські препарати, що містять наркотичну речовину.

Провівши комплекс необхідних оперативних заходів, правоохоронці отримали ухвалу суду на проведення обшуку та завітали до зазначених аптек. Під час проведення обшукових заходів поліцейські виявили та вилучили кодеїновмісні лікарські препарати, які реалізовувались з порушенням вимог чинного законодавства, гроші, отримані злочинним шляхом, документацію та робочий ноутбук.

Вилучене спрямовано на експертизу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 321 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів» Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.