Спільна траса для тренувань картингістів, велосипедистів та мотогонщиків може з’явитися у Покровську. Про це повідомляє Покровська міська рада.

Таку можливість обговорила заступниця покровського міського голови Маргарита Ідрісова з керівником мотошколи Валерієм Доценком, директором Станції юних техніків Олегом Кукалом та головою громадської організації «ВелоТак» Наталією Фроловою.

За задумом, спортивний об’єкт розміститься за парком «Ювілейний» і буде умовно поділений на кілька зон: велосипедні доріжки, траси для мотогонщиків і картингістів. Також передбачається модульне містечко з приміщеннями для ремонту і зберігання транспорту та перевдягання спортсменів.

«Я знаю, що кожен з вас мріє про свою, відокремлену трасу для тренувань, - звернулась до учасників наради Маргарита Ідрісова. – Моє бачення – це створення спільної ділянки, але кожен з вас її буде окремо використовувати для своїх потреб. Вона має бути професійною – не лише для тренувань, а й для проведення змагань різних рівнів. Особливу увагу треба приділити розвитку велосипедного спорту».

Учасникам зустрічі запропоновано розробити макет траси. Після його затвердження можна буде почати прорахунок кошторису, з яким керівники громади та спортсмени звернуться до спонсорів та депутатів щодо підтримки проєкту.