Одна з найбільш завантажених магістралей  Покровська буде капітально відремонтована - 7 кілометрів автошляху стали частиною програми Президента «Велике будівництво».

Дорожня техніка має з’явитися на вулиці Захисників України ще до кінця поточного року.

Проект капітального ремонту вулиці був розроблений Покровською владою ще на початку 2020 року, і його проектно-кошторисна вартість складала майже 700 млн грн. Була врахована не тільки заміна асфальтно-бетонного покриття, але й благоустрій прилеглої території, нанесення нової сучасної розмітки та облаштування зливової каналізації.

У першій половині поточного року функції замовника перейшли Департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації, і вартість капітального ремонту вулиці Захисників України в рамках проекту «Велике будівництво» знизилася до 428 мільйонів 806 тисяч гривень.

Наразі оголошено тендер на виконання робіт, кінцевий термін подання пропозицій – 12 серпня.

Реалізація проекту розрахована на 24 місяці. За цей час 7 кілометрів дороги державного значення мають змінитися повністю: спочатку відновлять асфальтне покриття, потім робитимуть освітлення та зупинки.  Контролювати проведення робіт буде технічний та авторський нагляд.  Фінансування передбачене лише з державного бюджету.