Сьогодні у Покровсько-Ясинуватському об’єднаному міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулися урочистості з нагоди 25-ї річниці Конституції України.

«28 червня 1996 року було ухвалено головний Закон нашої країни – Конституцію України, – повідомив військовий комісар Покровсько-Ясинуватського ОМТЦК та СП підполковник Ігор Валяєв. – Наша державність формувалася століттями. А ми стоїмо на варті її територіальної цілісності та суверенітету. Тому маємо віддано виконувати свій військовий обов’язок та залишатися вірними присязі, яку ми принесли народу України».

Особовий склад, який вишикувався на плацу, попри спекотну погоду був у піднесеному настрої. Адже гідне виконання військового обов’язку чоловіків та жінок, які справою свого життя обрали служіння державі, було відзначено грамотами та подяками від командувача військ оперативного командування «Схід» генерал-майора Олександра Нестеренка, т.в.о. військового комісара Донецького ОТЦК та СП полковника Сергія Петрова та військового комісара Покровсько-Ясинуватського ОМТЦК та СП підполковника Ігоря Валяєва.