З нагоди 80-ї річниці з дня вторгнення військ нацистської Німеччини на територію України керівники Покровської міськради разом з працівниками Управління соціального захисту населення відвідали вдома понад 80 ветеранів. Про це повідомляє пресслужба Покровської міської ради.

Слова подяки, побажання міцного здоров’я та довголіття, а також квіти та подарунки від представників влади та депутатського корпусу 22 червня лунали на адресу тих, хто доклав чималих зусиль задля спільної перемоги над нацизмом.

У День скорботи та пам’яті жертв війни гостей зустрічав Анатолій Семенюк. На лінію фронту чоловік потрапив у 43-му. Був кулеметником. Не маючи гідної військової підготовки, Анатолій Іларіонович отримав важке поранення, через яке близько двох років провів у госпіталях. Не зважаючи на проблеми зі здоров’ям та поважний вік, ветеран війни з радістю приймав гостей. Ділився життєвими спогадами та співав пісні.

«Мене ніколи не забувають, завжди провідують, за що я дуже вдячний. У цьому році влада міста зробила приємний подарунок до Дня перемоги – допомогли замінити у будинку вікна», - розповів Анатолій Іларіонович.

Сьогодні спілкувались з ветеранами та переймались їх проблемними питаннями також депутати Покровської міської ради.

Тетяна Радченко завітала до Надії Пашитової та Євгена Камінського. Їм депутатка від партії «Порядок» висловила глибоку шану і повагу та передала подарункові набори.

22 червня також приймав гостей почесний громадянин міста Покровська, генерал-майор у відставці Михайло Глобенко. До кавалера багатьох орденів та медалей завітав заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін, керуюча справами виконкому Алевтина Жук та начальник управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх.

З нагоди Дня скорботи та вшанування пам’яті жертв війни побажання міцного здоров’я та подарункові набори від Покровської міської ради отримали 88 ветеранів та учасників війни Покровської громади.