На Великдень, 5 травня, в храмах Покровської громади відбудуться святкові богослужіння та освячення великодніх кошиків. Про це розповів благочинний Покровського округу протоієрей Олександр Кондратюк.

«У день Святої Пасхи служби почнуться в кого з 5 години, в кого о 5:30, в кого з 6 години ранку. Будуть звершуватися пасхальні богослужіння за чином Святої Церкви, за уставом. Буде хресна хода, пасхальна заутреня, Часи Пасхи і Божественна літургія, вже після якої будуть прочитані молитви і будуть звершуватися освячення тих приношень, які благословляються в день Святої Пасхи», – розповів Олександр Кондратюк.

Вечірнє богослужіння в неділю, 5 травня, розпочнеться о 15 годині.

«Хотілося б, щоб Всемилостивий Господь, бачачи щирі молитви, щире покаяння, чистосердечну відверту любов до Бога, простив провини і гріхи кожної людини і сподобив дочекатися і зустріти радісно свято Пасхи Господньої – світлого Христового Воскресіння – в мирі, любові та злагоді», – зазначив Олександр Кондратюк.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в кількох храмах Донеччини відбудуться нічні великодні богослужіння, але  з міркувань безпеки вони пройдуть при закритих дверях у присутності лише священнослужителів.