На дооснащення освітніх закладів минулого року депутатський корпус виділив з міського бюджету майже 2,5 мільйони гривень.

Як повідомляє сайт Покровської міської ради, враховуючи потреби шкіл, 1 мільйон гривень з цієї суми було витрачено на закупівлю 15 комплектів парт та стільців, 30 вчительських столів та 24 дощок. Ще 1,3 мільйона гривень спрямували на придбання спортінветаря та дезінфікуючіх засобів, які отримають усі школи громади.

Другий навчальний семестр для багатопрофільної гімназії Покровська розпочався з приємних подарунків – вона однією з перших отримала закуплене оснащення.

«Ми дуже вдячні батькам, які власним коштом оновили кабінети навчального закладу: були замінені шпалери, підлога та жалюзі на вікнах. Ми також не залишились осторонь - закупили сучасні меблі для учнів і вчителів. Все це задля того, щоб навчальний процес був максимально комфортним», - зазначила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова.

Новими комплектами парт та стільців, вчительськими столами та дошками також поповнились кабінети ще у 10 навчальних закладах громади, зокрема – і в школі №2.