26 травня секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо за участю керівників підприємств та організацій міста провела черговий особистий прийом громадян. Про це повідомляється на сайті міськради.

З мешканцями Покровської громади Наталія Іваньо зустрічається  щомісяця, щоб особисто почути питання, які вони не можуть вирішити самостійно та потребують сприяння з боку влади. Насамперед підіймаються теми стосовно стану житлово-комунальної сфери, якості надання медичних послуг та надання матеріальної допомоги.

Тамара Коноревська звернулась до Наталії Іваньо з проханням виконати ямковий ремонт дороги в провулку Новодонбаському. За словами жінки, через опади на асфальтному покритті постійно збирається вода, яка руйнує дорогу, через що з’являються ями. Наталія Іваньо зазначила, що стан доріг у громаді – дійсно важливе питання, над вирішенням якого наразі працюють комунальники. Ямковий ремонт вже триває у Покровську за попередньо сформованим графіком. За інформацією начальника житлово-комунального відділу Дмитра Візенкова, провулок Новодонбаський не включено до першочергового списку виконання робіт, однак секретар ради дала доручення обстежити вулицю та включити її у резервний реєстр.

Уважно вислухала секретар Покровської міськради і Віктора Ольховського. У квітні поточного року у багатоквартирному будинку, де мешкає заявник, унаслідок негоди повністю зірвало руберойд. Потребує ремонту і парапет на покрівлі.

«Напередодні ми обстежили покрівлю, під’їзд та квартиру заявника, протікань не виявлено. Найближчим часом підрядники виконають роботи щодо відновлення зірваного руберойду, – розповіла директор керуючої компанії «Комфорт» Олена Юзипович. – Парапет, дійсно, знаходиться у незадовільному стані. Будемо звертатись до депутатів Покровської міськради щодо виділення додаткових коштів для виконання ремонтних робіт. Протягом місяця це питання буде вирішено».

Під час прийому також порушувались теми стосовно механізму отримання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо виділення земельної ділянки для зведення будинку, якості надання медичних послуг та пільгового обслуговування ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

На всі питання заявники отримали вичерпні відповіді та роз’яснення, а також надані доручення керівникам відповідних структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств щодо їх оперативного опрацювання та остаточного вирішення.

«Іноді мешканцям нашої громади не вистачає звичайного людського спілкування. Кожен хоче бути почутим. Проведення особистих прийомів – це можливість вислухати та зрозуміти потреби громадян, скорегувати роботу наших служб задля вирішення питань, з якими і звертаються до влади покровчани», – підбила підсумки чергової зустрічі з мешканцями громади секретар Покровської міськради Наталія Іваньо.