Секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо провела черговий прийом громадянЗ різноманітними питаннями до керівниці міста звернулось понад 10 мешканців громади. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Для оперативного реагування та вирішення порушених питань на прийомі були присутні керівники управлінь та відділів міськради і комунальних підприємств.

Більшість питань, які озвучували місцеві мешканці, стосувались стану житлово-комунальної сфери. Люди звертались з проханням виконати ремонт під’їздів, сходинок, м’яких покрівель, провести утеплення горищ та зацементувати тріщини у будинках.

За словами секретаря міської ради Наталії Іваньо, на прийом звернулись у більшості мешканці старих районів міста. Будинкам, у яких вони проживають, вже понад 60 років. Через «поважний вік» будівель виникає чимало проблем.

«Треба з увагою та повагою ставитись до мешканців нашої громади. Якщо вони приходять на прийоми, це говорить про те, що наші служби десь недопрацювали. По тим питанням, які сьогодні були озвучені, вже йде робота. Найближчим часом буде виконаний ремонт покрівель у будинку 15 мікрорайона «Південний», будинку 77 по вулиці 8 березня та у будинку 1 по вулиці Раздольна», - зазначила Наталія Іваньо.

Під час прийому комунальники отримали доручення також щодо вирішення питання з благоустроєм будинку №16, розташованого по проспекту Шахтобудівників.

Знайдено рішення і щодо звернення мешканки одного з приватних будинків по вулиці Центральній, де вже тривалий час відсутнє водопостачання.

«Цю адресу попередньо обстежено. Необхідно замінити ввод до будинку довжиною 7 м та діаметром 32 мм, - розповів директор КП «Покровськводоканал» Сергій Коваль. – Було запропоновано заявниці придбати необхідний матеріал, а підприємство виконає зазначені роботи на безоплатній основі».

У Покровську стало доброю традицією проводити прийоми громадян не номінально, а детально розбиратися у проблемі та вирішувати її. Жоден з тих, хто звертається до Наталії Іваньо за допомогою, не залишається без уваги, фахової допомоги та теплих слів розуміння і підтримки.