За добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини, зокрема під ворожий удар потрапив Покровськ. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у оперативному зведенні щодо ситуації на Донеччині на ранок 24 квітня.

Покровський район. У Покровську пошкоджено адмінбудівлю. У Красногорівці поранено людину. У Курахівській громаді пошкоджено будинок у Гострому, обстріляні Курахове та Острівське. У Гродівській громаді під вогнем Новоолександрівка. У Новогродівській громаді пошкоджено будинок у Галицинівці.

Краматорський район. У Лиманській громаді пошкоджено 5 приватних будинків у Ямполі, адмінбудівлю у Зарічному. У Костянтинівці поранено 5 людей, пошкоджено 4 будинки, 2 автомобілі та інфраструктурний об'єкт.

Бахмутський район. У Нью-Йорку поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 7 приватних будинків, багатоповерхівка і 2 нежитлові приміщення.

«Всього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 138 людей, у тому числі 16 дітей», – додав Вадим Філашкін.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вчора під ранок окупанти обстріляли Селидове.