25 квітня начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк провів черговий прийом громадян. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Серед тих, хто прийшов на прийом, були жителі вулиці Степана Бандери (колишньої Шосейної), яка знаходиться в незадовільному стані. Сергій Добряк розповів, що проблемну ділянку дороги продовжать підсипати і поливати, а також цього року там збираються зробити ремонт.

«Ми вже забрали авторські права на проєктну документацію щодо цієї дороги, зараз буде розподіл на черги. Якраз ця невелика, але дуже болюча ділянка – від «горбатого» моста до міськгазу – маємо надію, що до жовтня вона буде зроблена», – зазначив Сергій Добряк.

Більшість звернень стосувалася усунення наслідків обстрілів. Одна з відвідувачок – жителька селища динзаводу пані Діана, будинок якої постраждав унаслідок обстрілу 5 квітня.

«Дах їде вниз, і якщо зараз ще можна щось полагодити, то за кілька днів доведеться збирати нову покрівлю. На прийомі пообіцяли, що сьогодні будуть фахівці з автовишкою, котрі піднімуть шифер і полагодять балки. Будемо чекати», – каже пані Діана.

Щодо усунення наслідків обстрілів, Сергій Добряк пояснив: згідно з регламентом ці питання мають вирішуватись впродовж 10 днів. Але є звернення, що потребують значно більше часу – зокрема щодо ремонту покрівлі будинку в мікрорайоні «Південний».

«Там дуже велика робота, але ми вже отримали проектно-кошторисну документацію та експертний висновок. З понеділка оголосимо закупівлю в ProZorro, визначимо переможця – і тоді будемо виконувати роботи», – розповів Сергій Добряк.

Також на прийом звернулися громадяни щодо особистих потреб, надання матеріальної допомоги на лікування. Всього під час зустрічі було розглянуто понад 10 звернень.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».